Podgoria Avincis – Domeniul Vila Dobruşa

Podgoria Avincis – Domeniul Vila Dobruşa

Fiind una dintre cramele cele mai apreciate din zona Olteniei-Drăgăşani, este o alegere ideală pentru iubitorii de vin, de istorie şi de rafinament. Ofertele oenoturistice marca Avincis sunt extrem de atractive şi datorită faptului că turiştilor le sunt puse la dispoziţie servicii de cazare şi masă, în 15 camere, desigur, purtând nume de soiuri de vin.

Fiind continuarea unei vechi poveşti de familie, cu parfum de vinuri nobile, Avincis a început să-şi rescrie povestea în jurul anului 1927, când familia Râmniceanu a cumpărat în zona Drăgăşani un conac în situl neoromânesc, cu o uşoară inspiraţie de arhitectură brâncovenească.

Program:
Luni – Sâmătă 8:00 – 18:00
Duminică Închis

Conacul era înconurat de vii şi de dealuri molcome, exact cadrul ce poate fi admirat şi în zilele noastre.

Astăzi, strănepoata familiei Râmniceanu, Cristiana, alături de soţul său, Valeriu Stoica duc povestea mai departe, deschizând porţile domeniului Vila Dobruşca, turiştilor, începând cu anul 2011.

Pe lângă programele de vizite ale cramei şi degustările de vinuri, turiştii pot face plimbări prin vie, pe trasee tematice amenajate unde oaspeţii se pot întâlni cu iepuri, căprioare, bursuci sau vulpi.