Hotel Hanul Vatra

Despre noi Website: hanulvatra.com | Telefon: +40 (0)754 367 273

Hanul Vatra este locul ideal pentru un weekend în mediul rural, departe de zgomotul orașului mare. Pentru petreceri private, drumeții cu prietenii la munte, cursuri, întâlniri de team building sau doar pentru relaxare.

Hanul Vatra este situat in Costesti direct pe un rau si o padure, la aproximativ 10 minute cu masina de Horezu.Are o gradina mare, idilica, o terasa la soare, o sala de conferinte, un restaurant si un bar. WiFi este disponibil gratuit. . Camerele luminoase și mobilate cu gust oferă un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și o baie privată. Unele camere au și o terasă.

Adresă: Băilor, Costești, Vâlcea |

Construit ca un fost spa, Hanul Vatra este acum o pensiune unde te poți bucura de tradiție și modernitate în mijlocul naturii frumoase.

Clădirea istorică a lui Hanul Vatra a fost restaurată cu stil, cu mare grijă pentru a recrea vechile detalii ale vremurilor trecute. Printr-un joc estetic de mobilier și decorațiuni, precum și utilizarea materialelor naturale de înaltă calitate, cum ar fi podelele din piatră naturală și lemnul de stejar pentru mobilier și ferestre, a fost posibilă crearea unei ambianțe autentice și readucerea la viață a spiritului tradițional.

Hanul Vatra este, de asemenea, un punct de plecare ideal pentru destinațiile pitorești și culturale din zonă. Veți găsi Parcul Național Buila Vânturarița la aproximativ 5 km, Mănăstirea Hurezi, care este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, la 9 km, complexul muzeal Măldărești la aproximativ 12 km și multe alte obiective turistice.

Hanul Vatra își întâmpină cu căldură oaspeții în română, germană și engleză.